Huurvoorwaarden

Let op! Wij verhuren dit prachtige appartement niet aan feestgangers, verhuur is uitsluitend voor gezinnen en/of gezinnen met kinderen.

De volgende huurvoorwaarden gelden voor hey door ons aangeboden appartement. Appartement Romy is gelegen in Cala Tarida, San Ferran , appartementen complex Las Terrazas, Block D en heeft een eigen parkeerplaats

Aankomst en vertrek
Het door u gehuurde appartement is beschikbaar vanaf 15:00 uur op de dag dat de huurperiode ingaat en dient op de laatste dag van de huurperiode voor 10:00 uur te worden verlaten. Mochten deze tijden problemen opleveren in verband met uw reisschema dan zijn in overleg andere afspraken mogelijk. Omdat de sleutel van het appartement persoonlijk aan u overhandigd wordt, verzoeken wij u uw aankomst en vertrektijden aan ons door te geven.

Reservering
U kunt telefonisch, schriftelijk, per e-mail of via onze website een appartement boeken. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging/huurovereenkomst. Nadat wij de door u volledig ingevulde en ondertekende huurovereenkomst ontvangen hebben zullen wij het appartement voor u reserveren. Als wij vervolgens uw aanbetaling ontvangen hebben is de reservering definitief.

Betalings(voorwaarden)
Aanbetaling 50% van de totale accommodatiekosten bij reservering. Het resterende bedrag en de waarborgsom van € 500,- een maand voor aankomst. Dit d.m.v. overboeking op ons (IBAN) rekeningnummer NL90RABO0127462740 ten name van M. Seumeren.

Annulering
U wordt geadviseerd uw eigen annuleringsverzekering af te sluiten.

Waarborgsom en inventaris
De waarborgsom van € 500,- wordt op uw rekening teruggestort binnen twee weken na het verlaten van het appartement. De inventarislijst die in de informatiemap zit, geeft aan welke inventaris aanwezig is bij aankomst van het gehuurde appartement. Gelieve deze te controleren op juistheid en eventuele niet aanwezige of beschadigde inventaris dient u te melden. Op de inventarislijst staan ook de bedragen vermeld welke bij beschadiging of vermissing bij u in rekening zullen worden gebracht.

Eventueel worden de kosten voor het herstel van achteraf geconstateerde schade aan het appartement of inventaris in mindering gebracht van deze borgsom. De schoonmaakster zal bij vertrek het appartement controleren en de eventuele geconstateerde schade doorgeven aan ons. Wij vertrouwen erop dat u, indien er sprake is van verwijtbare schade, beschadigingen etc., ons daarvan op de hoogte zult stellen.

Bedlinnen en handdoeken
In beide appartementen zijn dekbedden, kussens, bedlinnen, handdoeken, keukendoeken en strandlakens standaard aanwezig en zijn vrij te gebruiken.

Schoonmaak
Bij vertrek wordt het appartement schoongemaakt. Deze kosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. De kosten voor de eindschoonmaak á € 75,00 dient u zelf gepast neer te leggen voor de schoonmaakster bij de ingang op het kastje. U wordt echter verzocht het appartement in goede staat van netheid achter te laten, anders zijn wij genoodzaakt extra schoonmaakkosten te berekenen. Laat geen afwas, levensmiddelen in de koelkast, volle prullenbakken, vuilniszakken en dergelijke staan.

Huisdieren
Het meenemen van huisdieren is helaas niet toegestaan.

Rookvrij
Het appartement is ROOKVRIJ. Op het terras buiten mag wel gerookt worden.

Airconditioner
Bij overbodig gebruik van airco worden extra kosten in rekening gebracht. Dit is te controleren op onze meter.

Klachten
Eventuele klachten m.b.t het gehuurde appartement dienen binnen 24 uur na aanvang van de huurperiode gemeld te worden aan ons, telefonisch of per mail.

Aansprakelijkheid | U kunt ons niet aansprakelijk stellen voor:
Diefstal, verlies, schade, enige vorm van letsel of ongeval veroorzaakt door personen of goederen tijdens en ten gevolge van hun verblijf.

Wij kunnen geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade of ongemakken van welke vorm dan ook en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurders of anderen die zich in of bij het gehuurde appartement bevinden.

Gedurende het verblijf is de huurder aansprakelijk voor het gehuurde appartement, de inrichting en zaken die tot het appartement behoren. Eventuele door de huurder of medehuurders aangerichte schade dient terstond aan de eigenaar of bemiddelaar gemeld en vergoed te worden. Direct na uw vertrek wordt het appartement gecontroleerd.

Bewoning van het appartement met meer personen dan per boekingsbevestiging is overeengekomen is niet toegestaan.  Op bezoek komende personen mogen niet blijven overnachten zonder toestemming van de verhuurder.